Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Hybridanlæg

Hybridanlæg

Gem overskydende strøm i en batteripakke og sælg overproduktion, når du vil..

Hydridanlæg er en kombination af tilslutning til el-nettet, men du har til gengæld også mulighed for lagring af den strøm, du producerer på et batterilager. Derved kan du blive selvforsynende og f.eks. oplade din el-bil gratis om natten. Dette anlæg fungerer ved, at der måles på solcelleproduktionen og forbrugssiden. Det betyder, at i tilfælde af overskydende strøm i husstanden i en længere periode, kan det overskydende strøm sælges til el-selskabet. Det er en stor fordel og giver dig også den størst mulige besparelse på elregningen.

Der er besparelser at hente

Med et hybridanlæg kan du gemme overskydende strømproduktion i den medfølgende batteripakke og dermed undgå at sælge din egenproducerede strøm til langt under den pris, man skal betale for en kWh.

Med et hybridanlæg kan du producere en kWh for cirka én krone og dermed opnå en besparelse på cirka 1,25 kroner per kWh.

Monteres det store anlæg på 3,4kWp og en 9,6kWh batteripakke i en hustand med et årligt forbrug på 5.500kWh, vil du typisk skulle købe 2.550 kwH årligt og dermed selv producere 2.950kW på et en sydvendt tag. Elregningen bliver dermed ca. 6.500 kroner mindre årligt.

Fordele ved hybrid

  • Et hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb yderligere

  • Få op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et almindeligt solcelleanlæg

  • Bliv uafhængig af svingende tilskudsordninger

  • Bliv næsten selvforsynende om sommeren med grøn strøm

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi er her for at hjælpe dig med at realisere din bæredygtige opvarmningsdrøm. Kontakt os i dag, og lad os skabe en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget. Sammen kan vi opnå komfort, besparelser og en renere planet.

Find den gratis varmepumpe beregning her: 

https://hstarm.dk/varmepumpe-beregning

 

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Solceller
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!