Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe

Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der er nemlig penge at spare i at udruste boligen med miljøvenlige varmekilder, der er driftssikre og lette at vedligeholde. Derfor er varmepumperne blevet et hit hos husejere, der gerne vil skifte oliefyret ud med et miljøvenligt alternativ, som ovenikøbet kan sænke de årlige udgifter.

Bliv klogere på hvordan I fremtidssikrer jeres hjem både økonomisk og miljømæssigt med en varmepumpe.

En bæredygtig og moderne varmeløsning

Med en varmepumpe på grunden vil I slippe for stigende energipriser og i stedet kunne se frem til en varmeregning, der ikke styres af andet end jeres forbrug. Luft til luft- eller vand-varmepumper giver frihed, hvor man før var låst af vilkår sat af fjernvarmeselskaberne. Det betyder, at I får fuld kontrol over jeres energiforbrug, så det bliver nemt at sikre komforten langt ind i fremtiden.

Selve luft-til-vand varmepumpen fungerer ved at omdanne energien i luften til varme, hvorefter den sender det videre til brugsvandsbeholderen. Den opvarmer faktisk så effektivt, at det er normalt for en almindelig husstand at reducere helt op til 40 % af varmeudgifterne, og når først pumpen er monteret og installeret, kører det hele af sig selv.

Kan en varmepumpe også køle boligen ned?

I dag er det moderne hjem utroligt let at opvarme, men de velisolerede boliger kan døje med høje rumtemperaturer om sommeren, og det har stor betydning for kvaliteten af indeklimaet. Selv i vinter og kulde kan det blive ekstremt varmt indenfor, hvis solen har baget gennem vinduerne hele dagen.

Med varmepumpen får I mulighed for vælge en løsning med passiv køling, der effektivt forbedrer ventilationen og nedsætter rumtemperaturen med flere grader. Det eneste der kræves, er en komplet varmeløsning med integreret køling.

 

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Værd at vide
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!