Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Solceller/Batteri

Solceller/Batteri

Vælg grøn energi som solcelleanlæg, varmepumper og hybridanlæg for miljøets og økonomiens skyld

Med SunSystem har du mange valgmuligheder inden for vedvarende energiløsninger, uanset om du ønsker at installere solcelleanlæg, varmepumper eller hybridanlæg. Med stor erfaring og ekspertise rådgiver vi dig i forhold til at vælge og installere de bedste vedvarende energiprodukter på markedet, som sikrer dig en optimal energiproduktion.

Tilbage i 2010 udviklede vi vores egne solcellepaneller og monteringssystemer, men da det ikke længere kunne konkurrere med markedets priser, valgte vi i 2013 at blive forhandlere af de førende brands indenfor solcelleanlæg og varmepumper. 

Til overvågningen og monitorering har softcontrol udviklet et online system på websitet sun.softcontrol.dk. Her kan du få et overblik af produktionen af solenergi, samt se dine CO2-besparelser og modtage alarmer omkring driftsforstyrrelser.

Derudover er softcontrol distributør af tyske Solar-Log, som er et professionelt datamonitoreringssystem, der holder øje med ydelsen af dit solcelleanlæg og giver besked om driftsforstyrrelser.

 

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!