Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Kate og Jan fra Møn - nu selvforsynende med solceller fra HS Tarm A/S

I 2020 flyttede Kate og Jan ind i deres nybyggede hus på Møn, med et klart ønske om at gøre deres hjem mere bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. Allerede ved byggeriets start blev der lagt forstærkede spær ind i konstruktionen, med tanken om solcelleinstallation i fremtiden.

Huset opvarmes primært af en effektiv varmepumpe, og suppleres af to luft-til-luft varmepumper - én til garagen og én til udestuen. Udover dette driver de en dam med filtre, pumpe og lys døgnet rundt, og har en elbil parkeret ved adressen. Med et årligt strømforbrug på omkring 16.000 kWh, var det tid til at gøre noget ved elregningen.

Solcellepanelet er nu monteret på taget, og Kate og Jan i fuld gang med at udnytte solens energi til deres fordel. For at maksimere udnyttelsen af solenergien har de investeret i et 10 kWh batteri, der lagrer overskydende strøm til de timer, hvor solen ikke skinner.

Kate og Jan valgte at købe deres solcelleanlæg gennem Skærbæk ApS, som de har været meget tilfredse med. "Vi bruger altid Skærbæk ApS - de har ekspertisen inden for både vores varmepumper og solcelleløsninger," udtaler parret.

Med deres investering i solenergi tager Kate og Jan et stort skridt mod selvforsyning og en mere bæredygtig fremtid.

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Cases
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!